Skip to main content

Prins Dionysos

Als Penningmeester van onze carnavalsvereniging en lid van de PKC (Prins Keuze Commissie) was het geen voor de hand liggende keuze om mij te vragen of ik de neije prins van het Narregat (Gerwen) wilde worden. En toch besloten de 2 andere leden van de PKC dat het tijd was om mij op dat podium te plaatsen.


Dit jaar zwaai ik dan ook de scepter als Prins Dionysos. In het dagelijks leven ben ik Dion Langenhuijsen, 52 jaar en woonachtig in ons prachtige Narregat. Ik ben werkzaam als Kwaliteitsmanager bij Olympia, Eén van de grote uitzendorganisaties van Nederland waarbij ik er op toe zie dat iedereen zich aan de normen, wetten en regels houdt. Iets wat ik deze carnavalsperiode zelf maar even los moet laten. In mijn vrije tijd zet ik mij graag in voor allerlei projecten die zorgen voor feest en gezelligheid voor jong en oud in ons mooie Gerwen.

En met 2 prachtige blonde dames aan mijn zijde kan ons carnavalsjaar niet meer stuk. Naast mij staan namelijk mijn vriendin Louise Lauwers en Kristy van de Schoot. Louise heet tijdens deze carnaval Adjudant Thaleia en Kristy draagt de naam Adjudant Laetitia.

In het dagelijks leven werkt Louise bij Eckartdal waar zij een aantal woongroepen met verstandelijk gehandicapten begeleidt. Kristy werkt als kapster bij Haarmode ’t Kappertje in Eindhoven.

Motto
Ons motto is Goddelijk Gerwens Genot! Dionysos was immers de Griekse god die symbool staat voor geestdrift en enthousiasme, feesten en plezier. Maar ook de god van de wijn en het bacchanaal. Maar ook bij Thaleia, de muze van de feestvreugde en Laetitia, de Romeinse godin van de vrolijkheid en vreugde. En genieten…dat gaan we doen tijdens het feest der feesten!