Skip to main content

Jumbo Kernkwartier Nuenen

opent vernieuwde winkel 

De Jumbo winkel in het winkelcentrum Kernkwartier in Nuenen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals een uitgebreid tapas- en borrelassortiment. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op donderdag 4 januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 24 januari om 09.00 uur kunnen inwoners van Nuenen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.  

Filiaalmanager Anouk Bezemer vertelt: “Ik kijk er met het winkelteam naar uit om klanten uit Nuenen en omgeving opnieuw te verwelkomen in de verbouwde winkel, die straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte telt. Klanten kunnen na de verbouwing uiteraard weer bij ons terecht voor wat ze van Jumbo verwachten: de beste en lekkerste producten voor verrassend lage prijzen.” Behalve een uitgebreid assortiment krijgt de winkel ook een verbeterde routing, een vernieuwd servicepunt en een nieuw ingericht kassapark met onder andere vijf self-checkout kassa’s en een kletskassa, voor iedereen die om een praatje verlegen zit.

Meer aandacht voor vers
Op het versplein van de vernieuwde Jumbo kunnen klanten straks terecht voor alle dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en kaasspecialiteiten. Groenten en vleesvervangers liggen dicht bij elkaar. In de winkel staan de populaire verspakketten – gekoeld en ongekoeld – voortaan overzichtelijk naast elkaar. Alle borrelproducten vinden klanten voortaan onder de noemer ‘Hapjes & Tapas’. Het aanbod wordt bovendien uitgebreid met onder andere luxe tapas en lekkere borrelschalen.

Duurzame ontwikkelingen
In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt, fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, wordt er tijdens de verbouwing rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkelelementen. Zo krijgen alle koelingen dagafdekking. Ook wordt de winkel opnieuw geïsoleerd en voorzien van ledverlichting. Bovendien is deze Jumbo voortaan gasloos; de restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie wordt gebruikt om de winkel te verwarmen.

Openingsactie
Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart zolang de voorraad strekt. Ook ontvangen de eerste 150