Skip to main content

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers bestaat 12½ jaar

Op 1 juli is het alweer 12,5 jaar geleden dat Hans Raaijmakers zijn uitvaartonderneming in Geldrop begon. Toen hij eind 2011 de beschikking kreeg over het pand aan het Emopad was hij ervan overtuigd dat hij nabestaanden die met een overlijden geconfronteerd zouden gaan worden een mooi afscheid van hun dierbare overledene kon gaan bieden. Het Uitvaarthuis bleek in een behoefte te voorzien. Hier kunnen nabestaanden in een warme en huiselijke omgeving bij hun dierbare verblijven waarbij alle tijd wordt geboden om rustig afscheid te kunnen nemen.

In de afgelopen jaren heeft Hans een team opgebouwd met betrokken medewerkers. Mede dank zij die medewerkers is Uitvaartzorg Hans Raaijmakers geworden wat het nu is. Hans is dan ook terecht heel trots op zijn collega’s. De oprechte dankbetuigingen op de website onderschrijven de bijzondere aanpak die Hans Raaijmakers en zijn medewerkers hanteren tijdens de door hen verzorgde uitvaarten. Vooral de menselijke benadering van de uitvaartonderneming wordt telkens weer benadrukt. “Onze uitvaartverzorgers blijven gedurende de gehele periode het centrale aanspreekpunt voor de nabestaanden en verzorgen de volledige uitvaart”, zegt Hans. “Wij zijn 24 uur per dag rechtstreeks voor ze bereikbaar. De wensen van de familie staan nadrukkelijk centraal. We nemen dan ook alle tijd om die nauwgezet en stap voor stap in kaart te brengen. Een overlijden brengt vaak veel emoties met zich mee en er moet in korte tijd veel geregeld en besloten worden. Binnen dat hele proces stellen we alles in het werk om de nabestaanden intensief bij te staan. We regisseren en organiseren samen de uitvaart zodat de overledene het afscheid krijgt dat hij of zij verdient.”

Uitvaarthuis
De menselijke betrokkenheid van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers blijkt ook als het gaat om de verzorging en het opbaren van de overledene. Dat gebeurt in het Uitvaarthuis aan het Emopad 56 in Geldrop. “Wanneer het niet mogelijk of wenselijk is om de overledene thuis op te baren, biedt ons Uitvaarthuis diverse welkome faciliteiten. In onze familiekamers kun je afscheid nemen zoals je thuis zou doen en de verzorgde binnentuin is een heerlijke plek om even tot rust te komen. Het Uitvaarthuis is ook zeer geschikt voor een klein en intiem afscheid”, vertelt Hans. “Verder is het mogelijk, wanneer men daar behoefte aan heeft, om de dierbare op elk gewenst moment te bezoeken. Daarvoor krijgt de familie een sleutel die dag en nacht toegang geeft tot een eigen familiekamer. Een plek waar de privacy gewaarborgd is en de rust heerst waaraan juist op de moeilijkste momenten zo’n grote behoefte is…”

Voor meer informatie zie www.hansraaijmakers.nl.
Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
Emopad 56, 5663 PB Geldrop, Tel. 040-780 80 00