Skip to main content
Activiteit
5 februari 2024februari 19th, 2024No Comments

Heb jij het tweede weekend van mei al geblokt in je agenda? Op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei staat Het Park op zijn kop met een spectaculair tweedaags evenement: ´Pop in het Park´ op zaterdagavond en ´Picknick in het Park´ op zondagmiddag. Dit belooft een onvergetelijk weekend te worden boordevol plezier, muziek en gezelligheid voor iedereen.

Pop in het Park zaterdagavond 11 mei
Op zaterdagavond is Park Nuenen de plek waar je wilt zijn. Dan trappen we de festiviteiten af met de sensationele Eindhovense feestband Eighty Eight! Dance the night away op de dansvloer op jouw favoriete muziek.

Picknick in het Park zondagmiddag 12 mei
Op zondagmiddag nodigen we alle Nuenenaren uit om samen te komen voor een ontspannen en gezellige middag in het park. Brengen jullie je picknickkleed mee, dan regelen wij de muzikale omlijsting met allerlei leuke bands.

Social media
Houd onze socialmediakanalen in de gaten voor updates en meer informatie. Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aankondigingen.
Wij doen vanaf nu zonnedansjes voor goed weer en kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 11 en 12 mei in Hert Park voor een onvergetelijke nieuwe editie van Picknick in het Park.