Skip to main content
Evenement
12 december 2023december 14th, 2023No Comments

Dwèrs op het ijs gaat weer van start!

De winterse magie keert terug naar Nuenen op zaterdag 16 december. Die dag openen we opnieuw de deuren van Dwèrs op het ijs voor een seizoen vol schaatsplezier. Vanaf 11.00 uur ’s ochtends kunnen jong en oud genieten van onze gezellige ijsbaan.

Een hele dag schaatsplezier voor een paar euro
Net als vorig jaar blijft het dragen van handschoenen verplicht voor je eigen veiligheid. Wat betreft de prijzen, zijn we blij te kunnen meedelen dat we – ondanks gestegen kosten – vasthouden aan dezelfde tarieven als vorig jaar, namelijk € 4,- voor de entree en € 4,- schaatsverhuur. Heb je eigen schaatsen? Dan mag je die natuurlijk ook meenemen. Zorg er wel voor dat ze loeischerp zijn!

Grote dank aan vrijwilligers en sponsoren
Achter de schermen is er hard gewerkt door een grote groep enthousiaste vrijwilligers om alles op te bouwen en klaar te maken voor dit seizoen. Dit jaar kunnen we met trots zeggen dat we nog meer vrijwilligers hebben die zich inzetten om van Dwèrs op het ijs een succes te maken. We zijn enorm dankbaar voor hun toewijding en inzet, want zonder hen zou dit evenement niet mogelijk zijn. Ook willen we graag onze sponsoren bedanken voor hun onmisbare steun. Zonder hun bijdragen zou het organiseren van Dwèrs op het ijs aanzienlijk moeilijker zijn.

Gratis openingsfeest op zaterdagavond 16 december
Ons openingsweekend belooft een feestelijke start te worden. Op zaterdagavond 16 december kun je genieten van spetterende live muziek met Kevin en Lindsay. En het beste van alles? De entree is helemaal gratis! Dus kom en vier het begin van een nieuw schaatsseizoen met ons!

Raak je in de stemming? Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar voor de mannenbingo-avond met Huub Hangop en tonprater Andy Marcelissen. Voor alle details en informatie over ons programma, bezoek onze website op www.dwersophetijs.nl.

Dwèrs op het ijs belooft opnieuw een geweldig winteravontuur te worden. We hopen jullie allemaal te verwelkomen op zaterdag 16 december en in de daaropvolgende weken. Tot ziens op de ijsbaan!