Skip to main content

Laat je groene hart sneller kloppen
op GroenExpo Bloem & Tuin 2024, de Parel Editie!

Op zoek naar een verfrissend avontuur in de buitenlucht of een heerlijk dagje weg met het hele gezin? Dompel jezelf dan onder in een wereld vol kleur, geur en inspiratie van 5 t/m 14 juli bij GroenExpo Bloem & Tuin in Landgoed Gulbergen te Nuenen. Dit jaar bestaan we 30 jaar en belooft het een extra feestelijke editie te worden!

Stap binnen in de wereld van tuinieren en bloemenpracht
GroenExpo Bloem & Tuin is dé tuinbeurs van Nederland waar je alles kunt vinden voor in en rondom je tuin. Tijdens dit openlucht-evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen te Nuenen. Laat je inspireren door innovatieve tuinontwerpen, ontdek de nieuwste trends in tuinieren en maak kennis met de mooiste producten en beste kwekers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin. Daarnaast hebben we ook spetterende live demonstraties die je omver zullen blazen!

Ontspannen op het terras: Genietend van de zon terwijl de kleintjes kunnen spelen.
Voor deze Parel Editie is het bos omgetoverd tot een sprookjesbos. De kinderen worden getransformeerd tot bosdieren en gaan samen met fee Flowerade opzoek naar verstopte parels. Ondertussen kunnen de ouders of opa’s en oma’s lekker uitrusten op een van onze terrassen met een uitgebreide menukaart. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een leuk dagje uit met uw hele gezin.

Online
Check www.bloem-en-tuin.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.
Waar: Landgoed Gulbergen te Nuenen (tussen Eindhoven en Helmond)
Datum: 5 t/m 14 juli 2024 van 10.00 tot 17.00 uur.