Skip to main content

Zondag 9 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur.

De Van Goghmèrt leeft!!

Onder aanvoering van de nieuwe voorzitter Anouk Koelewijn en met de hulp van drie nieuwe bestuursleden knalt de Nuenense Van Goghmèrt er dit jaar weer tegenaan. Vanaf de hoek van de Parkstraat met Lindenlaan en Voirt, aan het Park en de Vincent van Goghstraat tot aan de Lindeboom op de Berg staat het vol met kramen en standhouders en staan bij zo goed als alle aangelegen winkels de deuren wagenwijd open.

Om de gezelligheid nog meer te verhogen, treedt op diverse podia een keur van bands op. Zij beginnen met spelen vroeg in de middag. Bij Café René en Ons Dorp is dat Band2Party met pop en rock. In het Park voor restaurant Comigo geeft Good Times Coverband acte de préseance. Een eindje verderop, bij Café Schafrath, speelt de bigband Nightshift. Ook de DJ van Esta Loca laat zich horen, en wel in het Parkhof. Hij draait de hele braderie en begeleidt bovendien om 13.00 uur dansschool Keno Dance die het publiek drie kwartier lang ingestudeerde choreografieën komt laten zien.

Ook voor kinderen is er speciaal vertier. Met een springkussen in het Park en diverse spelletjes voor kinderen, verdeeld over vier kramen over de hele markt. Spelletjes gedaan? Dan kan de volle stempelkaart worden ingeleverd bij Comigo in ruil voor een klein prijsje. Voor het Van Gogh Village Museum aan de Berg mogen kinderen een schilderijtje komen maken.

De mèrt is aanstaande zondag 9 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur. Parkeren is gratis.