Skip to main content

10e Blues’m festival in Nuenen

Het 2e lustrum voor dit gezellige en gratis toegankelijke openlucht Bluesfestival in hartje Nuenen is een feit. Op 19 mei zullen in het park vier top bands Blues en daaraan gerelateerde muziek zoals Soul, Swing, Rock & Roll en Funky Blues van het podium laten knallen. In deze tien jaar is het festival uitgegroeid tot een landelijk begrip en daar is de organisatie trots op. Gratis toegankelijk en dan toch een line-up met bluesbands van dit kaliber? Dat is alleen in Nuenen mogelijk.

Vanaf stipt 14.00 uur klinken de eerste klanken en die zullen tegen 20.00 uur gedoofd zijn. En niet alleen Blues-liefhebbers hebben er de afgelopen jaren van genoten. Iedereen die houdt van gezelligheid, swingende ritmes, gepassioneerde muziek, een drankje en een hapje geniet van dit festival op deze fraaie locatie.

Het programma is als volgt:
14.00 uur Dirty Groundhog  (een zeer getalenteerde ‘jonge’ band uit de regio). 15.30 uur Blind B & the Visionaires (Speciaal project met o.a. de bluesiconen Richard van Bergen en Bart Kamp). 17.00 uur Mojo Hand (Nuenense band en een gevestigde naam op de Nederlandse Blues podia. Dit jaar ook finalist Dutch Blues Challenge). 18.30 uur Lefthand Freddy (Met gitarist Fred Reining die is opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. Dat zegt genoeg).

Datum: 19 mei
Locatie: Het Park, Nuenen (centrum)
Aanvang: 14.00 uur
Gratis entree, gratis parkeren
www.sunnybluesnuenen.nl