Skip to main content

Pak je agenda, het speelseizoen van De Kievit wordt geopend

Het is eindelijk weer zover! We hebben er weer enorm veel zin in om lachende en spelende kinderen te zien in Speeltuin de Kievit. De poorten naar de leukste speeltuin van de wijde omgeving gaan weer open op 14 april om 13.30 uur.

Feestelijke opening
Wij hebben een gezellige en feestelijke opening in petto met muzikale noten van Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen en er is in de speeltuin een fantastische hindernisbaan opgesteld. We bieden de gehele dag gratis entree en gratis ranja aan. Net als andere jaren is het mogelijk een abonnement aan te schaffen, ga hiervoor naar onze website: www.speeltuin-dekievit.nl of ga er via onderstaande QR code rechtstreeks naar toe, na aankoop ontvang je een digitaal ticket wat je bij ieder bezoek door onze vrijwilligers laat scannen.

Kinderfeestjes
Aanrader is het houden van een zorgeloos kinderfeestje in de speeltuin. We reserveren voor je gezelschap een tafel en verzorgen je groepje die middag. Voor grotere kinderfeestjes kun je ook de loungehoek of chalet reserveren. Lees de voorwaarden via www.speeltuin-dekievit.nl. Online zie je direct de beschikbaarheid en kun je je eigen datum kiezen. Naast de feestelijke opening zijn er natuurlijk ook andere speciale activiteiten zoals het brandweerfestijn. Zie voor de data ook onze site.

Hoog water
Wat voor ons als organisatie wel jammer is dat door het hoge water in de speeltuin de diverse bouwactiviteiten zijn vertraagd en dat ook het oude duivenhok bij de entree nog niet is gesloopt. De realisatie van de samenspeelplek vindt om financiƫle redenen helaas geen doorgang. Desondanks gaan wij voor weer een fantastisch seizoen! Tot speels in de mooiste speeltuin van de regio.