Skip to main content

Braziliaans zonnetje bij ‘Gerwen verrast..’ in Café De Stam

Het trio Brazil Vibes liet op de regenachtige zondag 18 februari het zonnetje schijnen in Café De Stam in Gerwen. Het trio trad op in de concertserie ‘Gerwen verrast…’ en het publiek kwam door de Braziliaanse samba en bossanova al snel in een ‘zonnige’ stemming.

Zangeres Marjoleine ten Cate nam de bezoekers met enthousiasme mee naar Brazilië. Op een aangename en onderhoudende manier riep zij een zomers gevoel op. “Doe je ogen dicht en je voelt de warme wind en je hoort de zee…” Giuseppe Coppola tekende voor prachtig gitaarspel en Ruud Schellekens verzorgde de stemmige saxofoonklanken.

Luchconcerten
De concertserie ‘Gerwen verrast…’ is een activiteit van de Werkgroep Leefbaarheid Gerwen (WLG) en biedt een gevarieerd programma van lunchconcerten. Bezoekers kunnen voor een bescheiden entree van tien euro kennismaken met diverse muzikanten tijdens verrassende concerten. Dat kan mét of zonder lunch. De concerten (11.30 – 13.30 uur) vinden plaats in Café De Stam, Gerwenseweg 38, Gerwen. Het volgende concert in deze serie is op zondag 24 maart. Dan treden saxofonist Lennard Gilissen en bassist Barend Tromp op met project LowBlow, een opwindend muzikaal avontuur.