Skip to main content

 

 

Het bruist van de activiteiten

Open Dag van Klooster Temporalis

De gebruikers van Het Klooster Temporalis zijn uiteraard trots op hun activiteiten, maar zijn inmiddels ook trots op de tijdelijke huisvesting die gebruikt wordt terwijl Het Klooster aan het Park een ingrijpende renovatie ondergaat om straks het bruisend dorpshart van Nuenen te kunnen worden.

Maar tot die tijd dus in een tijdelijke huisvesting, …en wat voor één! Om keitrots op te zijn.
En dat mag iedereen weten, horen en zien: Op zondag 29 sept van 13.00 – 17.00 uur staan de deuren van Het Klooster Temporalis aan de Pinckart 24 wagenwijd open voor elke belangstellende.
De gebruikers verwelkomen graag elke Nuenenaar om te vertellen over en laten zien waar ze mee bezig zijn: Maar liefst 5 Nuenense koren en evenzovele dansscholen, Kunstkwartier, boksschool, het IVN, jongerenhuiskamer, De Lindespelers, het LON, beide schildersateliers, Paula Snoeren vocals, fotografe Kim Vos, ouderenorganisatie Senergiek met een aantal activiteiten voor senioren, de Bibliotheek en Seniorweb.
Gedurende de middag wordt u verrast met optredens, demonstraties, workshops en informatie en daarmee wellicht zelfs ook inspiratie voor iets wat er tot-nu-toe nog niet van kwam.
Neem gerust uw kinderen mee, veel van de activiteiten zijn ook op kinderen gericht en ze kunnen meedoen met een leuke speurtocht in het gebouw.