Skip to main content

 

Tapasrestaurant “Onsz” opent nu ook in Nuenen

Onsz is al te vinden in Oss, Berkel-Enschot, Hilvarenbeek en Valkenswaard en opent nu ook haar deuren in Nuenen.
Vanaf half september kunnen alle liefhebbers van lekker eten en bourgondische gezelligheid bij Onsz terecht. Gelegen in het schilderachtige Nuenen, belooft Onsz Restaurant een ongedwongen sfeer waar gasten avondvullend kunnen genieten van meer dan 80 verschillende tapasgerechten.

De uitgebreide menukaart biedt een verrassende variëteit aan tapas, geschikt voor elke smaak. Of je nu houdt van vlees, vis of vegetarische gerechten, er is voor ieder wat wils. De chefs van Onsz Restaurant staan klaar om je te verwennen met hun culinaire creaties, gemaakt van de beste ingrediënten.

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn en alvast een plekje willen reserveren, is er meer informatie te vinden op de website: www.onsz-restaurant.nl/nuenen. Mis de kans niet om als een van de eersten de sfeer en gerechten van dit nieuwe restaurant te ervaren.

Daarnaast is Onsz Restaurant op zoek naar nieuwe en enthousiaste collega’s om het team te versterken. Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de keuken of bediening? Kijk dan op www.werkenbijonsz.nl voor een overzicht van de vacatures en word deel van dit dynamische team.

Of je nu een fijnproever bent of op zoek bent naar een leuke nieuwe baan, Onsz Restaurant biedt voor iedereen iets speciaals. Kom langs en proef de sfeer van Nuenen op zijn best.

Onsz Restaurant Nuenen
Beekstraat 2
5671 CT  Nuenen
040 30 40 100
www.onsz-restaurant.nl/nuenen